Good things

Saker man blir glad av:
• överraskningar
• när folk ler
• när man får en komplimang
• när man får bra resultat på ett prov
• när man hittar en favorit låt som gör en glad
• Filippas videor på viddy
• varma sommar kvällar
• när någon skriver en fin text till en helt random
• fina vänner
• tuggummin
Saker som man blir ledsen av:
• när man klipper håret
• när man vet att andra personer är ledsna
• när man har ångest för skolan
• när det är kallt och grått ute
• när man inser att man snart har sett klart på säsong 5 på Gossip Girl
• när man inte klara ett prov
• tidiga morgnar
• köer
• lögnare

Torsdag

Höll på med den nya desginen igår, tror att den kommer bli väldigt fin!
Idag var det skola som vanligt. Rätt så seg dag, men det är alla skoldagar. Sista lektionen var matte men Alice grupp hade håltimme så hon fick sitta och vänta på mig i en timme haha. Sen efter sista lektionen så åkte vi in till Täby Centrum och åt subway, staandard. Det är så sjukt gott! Sen solade vi båda solarium. Jag är sjukt blek. Man ser mycket fräschare och snyggare ut när man är brun. Vi solade bara i 20 minuter så det blev inte så mycket skillnad, men vi hade tänkt att sola i morgon också. Ååh, jag längtar efter sommar.. Varmt ute så man kan gå i barbent och kunna sola ute.. Kan det inte bara bli sommar nu?
en bild från förra årets skolavslutning. Blooondie

Wednsday

Idag har det varit en bra dag! Det började med att jag hade sovmorgon och att mamma kom hem från USA. Jag fick massa fina saker, som jag lägger upp bild på! Sååå glad! Sen så skulle jag ha haft spanksa prov (som jag skulle ha fått F på..) men eftersom vår vikarie som skulle ha oss den första kvarten inte kom så blev det inte av. Men jag vet att jag, Alice, Fanny och Tumba kommer få A nästa vecka när vi gör provet!
Nu ska jag fixa mig infär dansen. När jag kommer hem så ska jag börja på en ny design! Najs va?
Sakerna som jag fick av Mami ♥

+++


Bilder





kom bara sommaaaaaaaaar

Top Model Sverige

Jag orkar inte berätta om helgen. Det har hänt roliga grejer och mindre roliga grejer..
Just nu kollar jag på Top Model Sverige reprisen från förra veckan. Älskar Top Model! Typ ett av mina favorit program. I veckan så ska jag rensa ut hela min garderob och köpa massa nya kläder. Känner att jag bara har typ vinter kläder..
Fullskrmsinfngning-2012-03-23-190625-bmp_195207010_large
Tumblr_m1em6htnuc1qj6l9so1_500_large
Tumblr_m1b7ehdydy1qejp1lo1_500_large_195335462_large

lördag


Hungerspelen var grym! Rekomenderar den starkt!
Min mormor färgade mitt hår nyss. Det blev jätte bra! Jag slänger in en bild senare på resultatet. Håret skulle bli ljusare, men i vissa ljus ser det mörkare ut. Hårfärgen ändrar färg i alla ljus nästan. Lite dåligt, men jag blev nöjd endå! :) Nu ska jag fixa mig. Hörs senare, kram.

Lana Del Rey - Born To Die

Hunger Spelen / The Hunger Games

Imorgon ska jag se The Hunger Games på bio med Filippa, Tilda, Malin och Emma. Jag tror att den kommer va jätte bra. Jag älskade böckerna så jag hoppas att filmen är lika bra som dom! Jag såg trailen nyss och den verkade vara jätte bra. Får se i morgon om den är det! :)

Nu ska jag plugga matte och sen bada. Jag har skit mycket ångest över mitt prov i morgon.. Jag kommer få F och behöva göra omprov igen. Inte kul.. Måste plugga vidare nu! Vi hörs, kram.

Q/A

Svar: Ja absolut kan vi göra det! Dock så kanske du vill se det när mitt rum är städat, haha. Men ett inlägg med vårat rum kommmer snart! :)

PRAO

Woppa, praoplatsen är nu fixad! Jag ska praoa hos en kille som jobbar som makeupartist på International Makeup Center. Det låter jätte kul så jag hoppas att det är det också! Jag skulle egentligen ha praoat med Fanny men dom tog inte emot fler.. Hon hade redan praoplats ena veckan så jag tog det här själv. Jag ska bara vara med honom tre dar i veckan sen så tror jag att jag får vara ledig. Det är rätt najs!
319789_259403230814848_100283516726821_578040_1296809843_n_large1372053-7-1324315492115_largeTumblr_m1950wieg11r6ipclo1_500_large
423359_10150626832043167_179333798166_9170231_271715001_n_large

Like Shadows

The most beautiful thing a girl can have is confidence

Helgen

Hej min bortglömda blogg. Jag har inte uppdaterat på ett tag jag vet. Men nu gör jag det i alla fall!
I fredags så var jag på kings of tennis. Det var den sista dans uppvisingen, rätt sorligt för det var väldigt kul! Efter det så åkte jag till Sergel där Malin och Tilda va. Vi kollade på Nobels Testamente. Den va väldigt bra! 
I lördags så var jag på min kusins kalas. Efter det åkte jag hem till Malin med Tilda.
I dag så vaknade jag upp hos Malin. Hon gjorde american pancakes till frukost åt oss. Sååå gott. Jag och Tilda åkte till täby centrum och köpte jordgubbar, melon, mandariner och aprikoser. Sen åkte vi hem till mig och åt och pluggade. Gooottt.
Min helg. Orkade inte skriva allt som har hänt i detalj direkt, skulle ta så lång tid och ingen skull ändå orka läsa det.
Kram.

Sista showen idag

Förlänga Ögonfransarna

Jag och Alice ska troligen förlänga våra ögon fransar om någon månad. Fatta vad bra att inte behöva ha mascara eller böja ögonfransarna varje morgon! Jag hoppas att vi kommer göra det!

EgopixARN





Pain

I morse spännde jag tandställningen så jag har skit ont i mina tänder just nu.. 

Ikväll så är det näst sista uppträdandet på kings of tennis. Tyvärr så har en tjej blivit sjuk så vi måste stagea om allting.. Igår så åkte jag in till Täby Centrum med Emma. Jag köpte ett par ljus blåa / turquisa jeans som jag ska ha till kings of tennis från H&M, ett par jeans shorts och en magtröja (eller vad det är) ifrån Gina Tricot. Jag ska strax sminka mig och fixa hårt innan jag åker in till Waterfront där vi ska uppträda. Kan lägga upp en bild när jag är klar. Kram.

True

Kings Of Tennis

Jag är så himla trött nu när jag skriver det här. Jag kom hem för ett tag sen ifrån Waterfront där vi repa. Det var lite kaos i slutet. Det hade blivit vita sträck på planen ifrån skorna och sen så var alla tvunga att få bort det så vi gick runt och drog bort det med fötterna så hela strumporna gick sönder. Golvet är typ gjort av sandpapper så att skorna slits ner totalt. Någras skor gick sönder men mina klarade sig bra lyckligtvis. Så i morgon tills fredag är det show tiiiime eller vad man kallar det.

Oredigerat





Hej! Helgen har varit bra. Lyckat enligt mig. Nu är det söndag, Jobbigt som fan eftersom att det är ganska mycket plugg osv osv. Men mitt mål denna vecka är att jag ska koncentrera mig varje lektion och lyckas med mina studier. TROLOLOLOLOLLLLLLLL wish me good luck. Sen ska jag kööööööra nästa helg. Tagg brooessssszzzz. Då får jag säga godnatt så hörs vi mer i veckan. Puss.

mitt allt


matte

I morgon är det matte prov och jag kommer få F. Kul.

"Everyday I’m buffering." -Youtube

Skype

just nu skypar jag med Andreas. I morgon så ska jag ha en idrotts lektion för 6: orna. Jag och Jakob så ska lära dom att dansa haha. Det är klockan 8.05 i morgon så jag kommer missa min sov morgon ;( #deppmode Nu ska jag vara social med Andreas. Ha en bra kväll, kram.

Så jävla hemskt

#stopkony #kony2012

Studing

@ biblioteket

Tisdag

Tjatja bitcheees. Idag har det varit en väldigt onödig och seg skoldag. Efter skolan träffade jag Linnea. Vi gick igenom dansen och pratade. Myys. Nu sak jag ta en promenad med Filippa. Vi hörs, kram.

Mobilinlägg

Just nu är jag påväg till dansen. Jag ska ha 3 pass ikväll. Kommer somna haha. Så det kommer inte bli så mycket bloggning ifrån mig idag. Men vi hörs i morgon. Kram.

Designen

Jag använder google crome och för mig ser designen rätt bra ut. Men när jag var inne och kollade på den med Internet Explorer så såg den helt annorlunda ut. Så designen är inte så ful som den kanske ser ut, haha.

Sista dagen på lovet

Jag orkade inte blogga igår.. Men jag åkte hem till Filippa i alla fall. Vi målade naglarna och gjorde glitter tattueringar med hennes lillasyster haha. Filipppa målade Englands flagga på min nagel, det blev skit coolt! Senare på kvällen åkte vi hem till Matteo där lite människor kom. Sen hämtade Filippas föräldrar oss och vi åkte hem till henne.
Imorse så vaknade jag och då sa Filippa att jag skulle komma enr så hade hon gjort amerikanska pannkakor. Med bär, sirap och allt. Så fin vänn man har. ♥ Vi gick en promenad till ICA och sen hem till henne igen då vi möblerade om hennes rum. 

Sen runt tre så gick jag hem och gjorde mig iordning för att åka till dansen. Jag ska vara med och uppträda på Mater of Tennis. Vi ska vara paus underhållning. Det va jätte kul! Men ajg avr väldigt trött så det gick inte att koncentrera sig. Vi ska även träna i morgon.
Nu ska jag kolla på TV. Vi hörs! Kram.
Foto taget av Filippa.

Tillbaka

Nu är jag tilllbaka för att blogga igen och förlåt för dålig uppdatering. Ville inte sitta inne med datan nu på lovet. Så det blev som det blev. Dagens planer blir att träffa Mosen. Åka in till stan och käka sen sover jag hos henne. Det blir nog mest att ta det lugnt! Imorgon är sista dagen på lovet. Blir förmodligen en pluggdag. WEEHOO KUL. Hörs mer senare.

Haha, min humor

Kanske borde börja köra med dagens tweet, haha.

Clothes

Thailand

Ändringar i designen

Tryck f5 om ni inte kan se någon skillnad.

asdfghjhgdhtdfg

Rubriken förklarar hur jag mår.. Min data har bestämt sig för att det inte ska kunna gå in på massa sidor. Jag ville ladda ner en film men såklart kommer man inte in på sidan. Ååååh, så irresterande!!

Tweet

Sälen

Just nu är jag i Sälen. Första dan va det väldigt blåsigt och kallt men vädret har bara blivit bättre. Nu är det plusgrader och sol. Jätte härligt väder! Senare i dag så ska vi åka hem. Då blir det att kolla på Gossip Girl! Kram.

RSS 2.0