Hemma igen




Ja.. Hemma idag igen då. Blir hemma imorgon också. Skönt men får bara panik när jag inser hur mycket jag måste ta efter. Har iallafall glidigt runt såhär idag ↑ fult fast skönt. Var också på en promenad runt sjön med mamma. Riktigt härligt väder men orkade inte gå så långt. Nu tror jag bara jag ska lägga mig i sängen och sätta på en Wallander film eller något sånt. Skiter i att plugga för jag är för ball..

Jamie Woon - Spirits

Lyssna på låten!! Så jävla grym. Den börjar efter ett tag.
Hejhej, idag var det en vanlig skoldag. MEn jag var så trött i morse så jag sov första lektionen.. Vi pratade i alla fall ekonomi på SO:n, lärde oss Norska på Svenskan (no idea varför..) och åkte skridskor. Sen när jag kom hem så kollade jag på gossip girl och åt kladdkaka, haha. Vi hörs senare! Puss.

Gossip Girl

Dream, I'm a dream to you

Live, Laugh, Love


the dog days are over

Just nu: - Matte läxan

We♥it

384231_2337443448671_1627423912_2266550_2028047133_n_large

Tumblr_lrqvr0xajr1qbl5mqo1_500_large

Tumblr_la6hr4cupn1qdlsnwo1_500_large

Tumblr_lliqcnr6ni1qbdqo5o1_500_large

GRATTIS BÄSTAVÄN

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/409477_2592248642548_33812690_n.jpg

Osminkad, sjuk, sliten

Idag är jag hemma från skolan. Vaknade upp med huvudvärk och är lite smått förkyld så tog en hemmadag. Har typ legat i sängen tills nyss. Men kände för att gå upp och laga pannkisar och sätta igång med plugget. Blir förmodligen skola imorgon. Orkar inte..

Curly hair





Fittsöndag

Dagen började med att jag vaknade upp hos Tilda. Åkte hem, dega. Lovisa kom. Vi snacka. Hon åkte. Degat. Söndagsångest, tagga skola imorgon.. Har faktiskt pratat i telefon med Rebecca i två timmar också. Planerar saker. Kommer upp sen kanske. Men annars har min dag varit jävligt ovärd om man bortser från vänner.


- Don't let me fall, Dad.
- Never.

the world falls down, but you survive.

ensamheten dödar mig

Telefon med Rebecca


Nike the blast

Hejhej, jag har inte kunnat blogga för jag har haft annat. Idag var jag på Nike i Globen och det var jätte kul! Det kommer bli skit coolt när allt är klart! Kan låga upp en video på allt när den kommer ut. Just nu hjälper jag Linnea med att skriva ett tal. Kram.

Loneliness.

377719_297549876934833_264279610261860_975026_44290533_n_large

moon


Hej bloggen! Idag har jag tänk att träffa min fina vän. Det blir förmodligen fest. Annars ska vi väll bara chilla tror jag. Är lite halvt sjuk också så får se hu rvi gör och så. Igår träffade jag Rebecca i stan. Vi fikade och pratade om ALLT. Lite planer.. Men nu ska jag börja fixa mig lite så hörs vi sen.

Låt mig släpp allt, ta mig tillbaka.










see, understand, do

be careful my love, everything you had is going away

Mobilblogg

Egentligen ska jag plugga no, men jag orkar inte.. Har prov i morgon och det kommer inte gå bra, kan inte ens hälften av allt jag ska kunna. Plus att min lärare tar alltid med massa annat. :(

Det ända som är tråkigare än no är spanska..

Mobilblogg

:thumbdown: för no

taaagggaa


Jag längtar galet mycket till helgen! Att få träffa Linnea och Nike The Blaaast! Första repetitionen är nu på lördag och sen på söndag och show nästa helg i globen. Även fast jag inte är med i ett stort nummer kommer det bli sjukt kul!

"power is being told you are not loved and not being destroyed by it"

Förändringar i designen

Nu har jag gjort massor olika förändringar i designen, b.la bredare blogg, datum och tid under rubriken och lite sådant. Jag har också gjort så att det finns en våg vid vårat blogg namn nu! :)
Nu ska jag plugga no, puss.

Nobody dies as a virgin, life fuck us all over

Jag kom aldelles nyss hem från skolan och nu kollar jag på gossip girl och dricker apelsin juice. Gott, gott. Idag är det dans också. Är inte taggad och så trött.. Aja, får sova senare ikväll. Föresten så ska jag göra om designen lite också. Ni får se resultatet senare. :)

Studiedag i morgon

Som ni ser på rubriken så är det studiedag i morgon. Så ikväll ska Alice och Fanny sova hos mig. Sen i morgon kommer vi antagligen plugga no. Vi har no prov på fredag och jag kan nada. Kanske dags att börja lyssna på no lektionerna haha. Nu ska jag kolla på Gossip Girl och sen har jag dans. Första lektionen för terminen, taggtaggtagg.

“A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't believe, and leaves before she is left.” - Marilyn Monroe

Skönhet handlar inte om att ha ett vackert ansikte & kropp, det handlar om att ha ett fint hjärta och en vacker själ.

bästa

syster


stört fula men det gör mig ingenting, min kärlek till till är fortfarande oändligt stor.

Egypten

Hjärtan till dig kompis


Alla har en vän som alltid finns där i alla lägen oavsett om man bråkar. Hur kompisen mår är det viktiga. & det viktiga för mig är att du är en sådan vän. Helt otroligt bra. Alla borde verkligen ha en vän som du. Ställer upp. Dag som natt, kväll som morgon, skoltid som helg. Listan är lång. Jag vet att det kan bli småtjaffsigt mellan oss ibland. Så är det bara för att vi känner varandra för bra. Vi vet det båda två. För det har alltid varit vi. Från första gången vi träffades. Hela sexan till nu i åttan. Även om det blev ett stort bråk emellan och vi båda aldrig tänkte förlåta varandra så lästa det sig bra. Bästavänner som alltid. Tänker på dig hjärtat. Ledsen att jag har bettet mig dåligt och så. Du vet varför. Precis lika bra som jag. Men kom ihåg, att jag finns alltid vid dina sida. Alltid. Jag menar det. Älskar dig otroligt mycket. / Alice

-

right back at ya

Pp Alice!! 
Idag har jag varit med kusinerna och nu kollar jag på gossipgirl. mYs FrEdAg.

redigerat

Före och efter redigering. Vänster före och höger efter.

we founded love in a hopless place

❄ ☮ ☼ *☽♡†

RSS 2.0